Karriere

Minlæring er udviklet af praktikere til praktikere. Derfor har Minlærings sprogdidaktiske fundament langt hen ad vejen rod i et funktionelt sprogsyn.

Vær med til at udvikle fremtidens læremidler

Vi udvikler hele tiden nye læremidler og nye teknologier til undervisningen målrettet danske grundskoler, gymnasier og voksenuddannelser. Minlæring er førende i udvikling af digitale læremidler, og vores teknologi bliver primært brugt i danske skoler, omend nogle af vores teknologier også benyttes i andre lande.

Vi er derfor hele tiden på udkig efter dygtige folk. Søg en af vores åbne stilling eller tag fat i os med en uopfordret ansøgning.

At være en del af Minlæring

Vi er et ungt hold af sprognørder, tekniske udviklere og kreative designere med kontor centralt i København, og vi gør en dyd ud af, at vi skal have det sjovt, når vi sammen udvikler fremtidens læremidler.

Du vil blive en del af et mindre hold, der stadig har iværksætterånden i sig 😎 Derfor vil du også få stor indflydelse og ansvar i udviklingen, ligesom du vil opleve, at vi altid sørger for at være i tæt dialog med brugerne.

Værdier

Agil arbejdsproces
Viden og faglighed
Dedikation og  ambitioner
Kvalitet og passion
Kollegialt samarbejde
Godt arbejdsmiljø

Ledige stillinger