Engelsk

Digitale læremidler til grammatik
og skriftlighed.

Sprog og grammatik

Arbejd med funktionel grammatik i knap 1.000 interaktive øvelser med dine elever. Med ENGRAM, ENGRAM Basis og ENGRAM Grundforløb får du en komplet grammatikoversigt med forklaringer i tekst og animerede læringsvideoer.

PRØV OGSÅ
Træning i adaptive øvelser

Skriftlighed

Med Do it, write! kan eleverne arbejde med alle dele af engelsk skriftlighed og tekstanalyse. Forklaringerne er formidlet i et kortfattet, lettilgængeligt sprog og er understøttet af talrige autentiske teksteksempler, forklarende videoer og varierede interaktive øvelser.

Se forfatterne fortælle om læremidlet

Opgavesæt

Tværgående opgavesæt og digitale eksamensopgaver baseret på tidligere officielle sæt. Eksamensopgaverne er forsynet med løsningforslag og fif, så eleverne får støtte og hjælp til at løse dem. Du kan dog også slå feedbacken fra og bruge dem som skriftlige afleveringer.

Prøv med dine elever

Screeninger

Giv dine eleverne en målrettet screening for at evaluere elevernes sproglige færdigheder. Screeningerne tester retstavning, læsning og forståelse (herunder læsehastighed) samt sprogbrug med nedslag i vigtige grammatiske emner. Både dig og eleverne selv får et brugbart overblik over styrker og svagheder.

Prøv med dine elever

Editool - Smart feedback

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Editool

Grammarian

Funktionelle grammatikopgaver kombineres med historiefortælling og kommunikative øvelser i Minlærings nye undervisningsrettede brætspil målrettet engelsk.

Gå til Grammarian

Udforsk engelsk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i engelsk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.