Tysk

Læremidler til undervisning og træning
i det tyske sprog og grammatik.

Tysk på mellemtrinnet

Træn tysk sprog og grammatik målrettet mellemtrinnet. På Minlæring kan dine elever arbejde i hundredvis af interaktive øvelser, der hjælper dem med øjeblikkelig feedback. Du kan altid følge med i elevernes arbejde og give eleverne lektier for i udvalgte emner.

Prøv med dine elever

Selda & Milo

Lad dine elever træne i sjove og motiverende træningshæfter med fokus på tysk ordforråd og grammatik. Hæftet indeholder desuden små animerede videoer om monsterjægerne Selda og Milo.

Se mere

Tysk i udskolingen

TYSKGRAM Udskoling er en komplet tysk grammatik målrettet folkeskolens ældste klassetrin (8.-9. klasse samt 10. klasse). Læremidlet er baseret på et funktionelt sprogsyn, hvilket betyder, at eleverne gennem øvelsesarbejdet får rig mulighed for at arbejde med grammatikken i en autentisk og meningsfuld sproglig kontekst.

NYT
Træning i adaptive øvelser

Webprøver

På Minlæring får du adgang til en række opgavesæt, opbygget efter de officielle eksamenssæt, og disse fungerer aldeles godt som forberedelse til den skriftlige afgangsprøve for hhv. 9. og 10. klasse.

Prøv med dine elever

Editool - Smart feedback

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Editool

Das Verbrechen im Hotel

Få eleverne til at sige noget i tysktimerne! Eleverne skal løse små sproglige opgaver, der træner ordforråd og grammatik.

Gå til Das Verbrechen im Hotel

Udforsk tysk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i tysk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.