Tysk

Læremidler til undervisning og træning
i det tyske sprog og grammatik.

Tysk i udskolingen

TYSKGRAM Udskoling er en komplet tysk grammatik målrettet folkeskolens ældste klassetrin (8.-9. klasse samt 10. klasse). Læremidlet er baseret på et funktionelt sprogsyn, hvilket betyder, at eleverne gennem øvelsesarbejdet får rig mulighed for at arbejde med grammatikken i en autentisk og meningsfuld sproglig kontekst.

Prøv med dine elever

Tysk på mellemtrinnet

TYSKGRAM Mellemtrin målrettet 5.-7. klassetrin er et læremiddel med fokus på såvel ordforrådstilegnelse som grammatisk forståelse. Læremidlet er opbygget ud fra en bevidsthed om, at eleverne på dette niveau stifter bekendtskab med tysk for allerførste gang – med andre ord er det struktureret med henblik på gradvist at opbygge et tysk ordforråd hos eleverne, så de bliver i stand til at kommunikere om emner, der føles nærliggende for dem. Gennem arbejdet med TYSKGRAM Mellemtrin får de således indarbejdet brugbare ord og vendinger til at tale om sig selv og deres familie, kæledyr, venner, fritidsinteresser, rejser osv.

Prøv med dine elever

Webprøver

På Minlæring får du adgang til en række opgavesæt, opbygget efter de officielle eksamenssæt, og disse fungerer aldeles godt som forberedelse til den skriftlige afgangsprøve for hhv. 9. og 10. klasse.

Prøv med dine elever

Fejlretter (Editool)

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Fejlretter

Das Verbrechen im Hotel

Få eleverne til at sige noget i tysktimerne! Eleverne skal løse små sproglige opgaver, der træner ordforråd og grammatik.

Gå til Das Verbrechen im Hotel

Udforsk tysk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i tysk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.