Fransk

Træning og undervisning i
fransk sprog og grammatik.

Fransk grammatik

Med vores digitale læremidler FRANSKGRAM og FRANSKGRAM Basis får du komplet grammatiksystem med fokus på emner, som er udfordrende for danske elever. Emnerne forklares i tekst og animerede videoer og giver eleverne mulighed for at træne i hundredvis af interaktive øvelser, der giver øjeblikkelig feedback.

PRØV OGSÅ
Træning i adaptive øvelser

Opgavesæt

Tværgående opgavesæt og digitale eksamensopgaver baseret på tidligere officielle sæt. De franske eksamensopgaver er forsynet med løsningforslag og fif, så eleverne får støtte og hjælp til at løse dem. Du kan dog også slå feedbacken fra og bruge dem som skriftlige afleveringer.

Prøv med dine elever

Screeninger

Tildel en målrettet screening til eleverne og få et overblik over deres sproglige færdigheder. Screeningerne tester i sprogbrug, grammatik, læsehastighed, læseforståelse, lytte og lytteforståelse samt ordforråd. Både dig og eleverne selv får et brugbart overblik over styrker og svagheder.

Prøv med dine elever

Editool - Smart feedback

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Editool

Udforsk fransk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i fransk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.