Spansk

Digitale læremidler målrettet
spansk i gymnasiet.

Spansk grammatik

Med vores digitale læremidler SPANSKGRAM og SPANSKGRAM Basis får du et komplet grammatiksystem på gymnasialt niveau med fokus på emner, som er udfordrende for danske elever. Emnerne forklares i tekst og animerede videoer og giver eleverne mulighed for at træne i hundredvis af interaktive øvelser, der giver øjeblikkelig feedback.

NYT
Træning i adaptive øvelser

Opgavesæt

Tværgående opgavesæt og digitale eksamensopgaver baseret på tidligere officielle sæt. De spanske eksamensopgaver er forsynet med løsningforslag og fif, så eleverne får støtte og hjælp til at løse dem. Du kan dog også slå feedbacken fra og bruge dem som skriftlige afleveringer.

Prøv med dine elever

Screeninger

Giv dine elever en screening eller midtvejstest, der giver et godt indtryk af sproglige færdigheder. Eleverne testes bl.a. i de spanske artikler, substantiver, køn- og talkongruens, genitiv, pronominer, verbers bøjning, ser og estar, klokken på spansk foruden læse- og lytteforståelse. Du får et indblik, der kan bruges til indsatsområder i undervisningen og eleverne får selv en brugbar oversigt over styrker og svagheder.

Prøv med dine elever

Fejlretter (Editool)

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Fejlretter

Udforsk spansk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i spansk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.