Engelsk

Læremidler til træning af
sprog og grammatik i engelsk.

Engelsk i indskolingen

Dine elever kan arbejde i interaktive øvelser, der træner ordforråd i personnære emner målrettet klassetrinene i indskolingen. Eleverne får ikke kun skriftligt men også visuelt og auditivt arbejdet med sproget i øvelser, der giver eleverne øjeblikkelig hjælp og feedback.

Prøv med dine elever

Jake & Evy

Få den komplette oplevelse med vores træningshæfter til engelsk i indskolingen. Tag på eventyr med Jake & Evy i et fantasifuldt og lærerigt univers.

Se mere

Engelsk på mellemtrinnet

Træn engelsk sprog og grammatik målrettet mellemtrinnet. Minlæring giver dig og dine elever hundredvis af interaktive øvelser, der hjælper eleverne med øjeblikkelig feedback. Du kan altid følge med i elevernes arbejde og give eleverne lektier for i udvalgte emner.

Prøv med dine elever

Steam Age

Få det fulde udbytte af Minlæring med vores træningshæfter til mellemtrinnet. Eleverne arbejder med engelsk ordforråd, kommunikation og grammatik og følger samtidig den spændende historie om Cole og Lilys eventyr i et fremtidigt London.

Se mere

Engelsk i udskolingen

ENGRAM Udskoling er et komplet digitalt læremiddel til træning af engelsk grammatik målrettet grundskolens ældste klassetrin. Hvert emne er præsenteret med korte forklaringer i tekst og video, og eleverne kan arbejde selvstændigt eller i grupper med hundredvis af interaktive øvelser.

NYT
Træning i adaptive øvelser

Webprøver

På Minlæring har du også adgang til en række opgavesæt opbygget efter de officielle eksamenssæt, og disse fungerer godt som forberedelse til den skriftlige afgangsprøve for hhv. 9. og 10. klasse.

Prøv med dine elever

Editool - Smart feedback

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Editool

Grammarian

Funktionelle grammatikopgaver kombineres med historiefortælling og kommunikative øvelser i Minlærings nye undervisningsrettede brætspil målrettet engelsk.

Gå til Grammarian

Udforsk engelsk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i engelsk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.