Engelsk

Digitale læremidler til træning af
sprog og grammatik i engelsk.

Engelsk i udskolingen

ENGRAM Udskoling er et komplet digitalt læremiddel til træning af engelsk grammatik målrettet grundskolens ældste klassetrin. Hvert emne er præsenteret med korte forklaringer i tekst og video, og eleverne kan arbejde selvstændigt eller i grupper med hundredvis af interaktive øvelser.

Prøv med dine elever

Engelsk på mellemtrinnet

Træn engelsk med dine elever i vores digitale læremiddel baseret på et funktionelt sprogsyn. Det betyder, at eleverne gennem øvelsesarbejdet får rig mulighed for at arbejde med grammatikken i en autentisk og meningsfuld sproglig kontekst.

Prøv med dine elever

Webprøver

På Minlæring har du også adgang til en række opgavesæt opbygget efter de officielle eksamenssæt, og disse fungerer godt som forberedelse til den skriftlige afgangsprøve for hhv. 9. og 10. klasse.

Prøv med dine elever

Fejlretter (Editool)

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Fejlretter

Grammarian

Funktionelle grammatikopgaver kombineres med historiefortælling og kommunikative øvelser i Minlærings nye undervisningsrettede brætspil målrettet engelsk.

Gå til Grammarian

Udforsk engelsk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i engelsk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.