Tysk

Tysk grammatik i tekst, videoer
og interaktive øvelser.

Tysk grammatik

Arbejd med det tyske sprog i hundredvis af interaktive øvelser, der stilladserer arbejdet med tysk sprog og grammatik med støtte og fif undervejs. TYSKGRAM Basis er et populært og moderne læremiddel målrettet basistysk, der præsenterer den tyske grammatik i korte forklaringer og animerede videoer.

PRØV OGSÅ
Træning i adaptive øvelser

Opgavesæt

Tværgående opgavesæt og digitale eksamensopgaver baseret på tidligere officielle sæt. Eksamensopgaverne er forsynet med løsningforslag og fif, så eleverne får støtte og hjælp til at løse dem. Du kan dog også slå feedbacken fra og bruge dem som skriftlige afleveringer.

Prøv med dine elever

Screeninger

Tildel en målrettet screening til dine elever for at evaluere deres sproglige færdigheder i tysk. Screeningerne tester i sprogbrug, grammatik, læsehastighed, læseforståelse, lytte og lytteforståelse samt ordforråd. Både dig og eleverne selv får et brugbart overblik over styrker og svagheder.

Prøv med dine elever

Editool - Smart feedback

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Editool

Das Verbrechen im Hotel

Få eleverne til at sige noget i tysktimerne! Eleverne skal løse små sproglige opgaver, der træner ordforråd og grammatik.

Gå til Das Verbrechen im Hotel

Udforsk tysk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i tysk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.