Dansk

Grammatik, stavning og skrivning
i træningshæfter og online.

Dansk i indskolingen

Sæt eleverne til at arbejde med danske bogstaver og simple ord i interaktive øvelser, der hjælper eleverne øjeblikkeligt. Træningen foregår ikke kun skriftligt men også med lyd og video.

Prøv med dine elever

Kosmo

Lad dine elever stifte bekendtskab med bogstavernes form og lyde samt den første læsetræning i et fantasifuldt og lærerigt træningshæfte.

Se mere

Stavning og grammatik på mellemtrinnet

Lad eleverne arbejde med sprog og grammatik i interaktive øvelser. Som lærer kan du lade eleverne arbejde på egen hånd eller udvælge bestemte emner, de skal arbejde med. Du kan desuden altid følge med i elevernes arbejde og udvikling.

Prøv med dine elever

Sprogheltene

Stavning og grammatik på en sjov og motiverende måde! Med Sprogheltene får du sjove og lærerige træningshæfter samt en lærerguide spækket med sjove aktiviteter og lege.

Se mere

Dansk i udskolingen

Arbejd med dansk grammatik med udgangspunkt i typiske faldgruber som nutids-r, sammensatte navneord mv. Lad eleverne arbejde med sproglig og grammatisk opmærksomhed på egen hånd i vores interaktive øvelser eller udvælg de emner, de skal arbejde med. Med Minlæring kan du træne i hundredvis af øvelser online til udskolingen.

NYT
Træning i adaptive øvelser

Webprøver

Bliv prøveklar med vores opgavesæt opbygget efter de officielle eksamenssæt. Eleverne får feedback og støtte i arbejdet med webprøverne, og de fungerer derfor godt som forberedelse til den skriftlige afgangsprøve for hhv. 9. og 10. klasse.

Prøv med dine elever

Editool - Smart feedback

Indsæt skriftlig eller mundtlig feedback med vores digitale retteprogram til Microsoft Word og Google Docs. Brug vores skabeloner med færdige kommentarsæt eller lav dine egne.

Læs mere om Editool

Udforsk dansk med dine elever

Giv dine elever adgang til Minlæring i dansk og få glæde af alle mulighederne i din undervisning.